Online Poker

Danskerne røg som fluer i WCOOP-51, 52 og 54

Artikel foto: Simon "Ministerborg" Ravnsbæk
Artikel foto: Simon “Ministerborg” Ravnsbæk

Der var en del skud i bøssen mandag aften i WCOOP men alle Danskerne røg stille og roligt fra inden nogle af dem så meget som så et finalebord. Den spiller som var tættest på et finalebord var Henrik Hecklen som forlod turneringen på en 18.plads.

Lidt længere nede i artiklen kan du lige få et hurtigt overblik over spillerne og hvad de fik med sig derfra, lige undtagen Simon Ravnsbæk som røg lige inden pengene.

wcoop51

Henrik “hhecklen” Hecklen fik en 18 plads til $6.546 i WCOOP-51 med et buyin på $1.050.

wcoop52

I WCOOP-52 med et buyin på $215 var der et par Danskere med og her blev Andreas “Hoegh93” Høgh bedst placeret med en 20 plads til $4.175.

Søren “YukoEgawa” Smith Hansen måtte forlade turneringen på en 33 plads til $2.909.

wcoop54

I den lidt dyrere WCOOP-54 med et buyin på $2.100 (altså ikke fordi at $1.050 er lidt), men her blev den bedste Danske spiller “skattefar” som endte på en 42 plads til $10.268.