Kasper Kvistgaard interview – Del 2.

DEL ARTIKLEN MED DIT NETVÆRK

kvist-thump

1stpoker.dk har snakket med Kasper Kvistgaard som er Poker Manager på Casino Munkebjerg, Vejle. Herunder kan du læse fortsættelsen (del 2.)

I har sammensat danmarks bedste turnerings serie med “Fours Seasons” som gang på gang sætter rekord. Hvad er opskriften på dette og hvordan kan det være det pludselig er det som hitter?

Kasper Kvistgaard:
– Ja, det overrasker faktisk også os selv lidt. Da vi startede for ca 4 år siden, kunne vi knap samle 100 spillere pr dag, og nu er vi i en situation hvor, at vi har rundet 200 spillere på én dag og er nødsaget til, at hente dealere ind fra udlandet for, at kunne følge efterspørgslen. Det er jo en vækst, der er helt uhørt, til en turnering, der faktisk ikke har ændret format siden starten. Men jeg tror personligt, at det har meget med mentaliteten hos os at gøre. Vi bestræber os altid på, at give vores gæster en rigtig god oplevelse og det er nok det, som har smittet af på mange og gør, at de har lyst til, at komme tilbage gang-på-gang. En anden ting er nok, at siden vi fik indført Side-Events tilbage i påsken, ja så tilbyder vi pludselig spillere en helt anden mulighed. Er du fx gået videre fra Dag 1A, så har der førhen været en ventetid på 4 dagen inden, at man skulle i ilden igen. Mm at man ville spille cashgames. Nu tilbyder vi dagligt 1-2 sideevents, så alle spillere har mulighed for, at komme og prøve kræfter med andet. Det og så vores fantastiske beliggenhed er efter min mening grunden til vores succes.

Casino Munkebjerg er en stor famillie (som man oplever det udefra) hvor alle kender alle. Er det en fordel for jer at i har det sådan?

Kasper Kvistgaard:
– Grundet, at der jo ikke er så mange ansatte hos os, så er det jo naturligt, at det vil være mere familiært på en måde. Vi ser jo hinanden rigtig meget og pga vores skæve arbejdstider(Aften/nat) gør det også, at mange af os ser hinanden meget i fritiden, da det jo kan være svært, at samle andre i ens omgangskreds til fx et slag Whist en Tirsdag aften etc. Så det er selvfølgelig vigtigt, at vi har et godt forhold til hinanden indbyrdes.


(Kaffe overalt i Kasper Kvisrgaard´s køkken – Det kan vi li´)

Kasper vi kommer simpelhent ikke udeom kaffen. Endelig har jeg fundet en der også er glad for kaffe, men du er mere end glad for den ved jeg. Til Fall Tour havde du en pose kaffe med til mig, som vi så fik lavet til kolbe kaffe hos Ida i Lobby cafeén og det smagte sgu godt. Kommer din kaffe snart på listen af udvalg på Casino Munkebjerg? (evt en lille salgsbod) Er jo helt klart +EV

Kasper Kvistgaard:
– He he…ja, jeg kan ikke komme uden om min fanatiske forhold til de små bønner ??

Det var omkring min tid på Silkeborg Handelsskole, at jeg begyndte, at få smag for kaffe. Er bestemt ikke et morgen menneske, så der skulle noget til. Det har siden udviklet sig så meget, at jeg den dag idag, faktisk køber mine kaffebønner i rå form og selv rister dem. Et realistik gæt er nok, at der ryger 3-4 liter ned dagligt. Det er ikke en helt billig hobby og nem hobby, da det både kræver div bønner fra alle verdens regioner, en speciel kafferister og andet udstyr, men også den helt rigtige kaffemaskine osv. Alle bønner har forskellige karakteristikas som fx syrlighed, aroma, dybde, balance + forskellige nuancer af bl.a. chokolade, frugt, blomster, bær, mm. Så de skal mixes i forskellige ratioer og ved forskellige temperaturer for at opnå det bedst mulige resultat. Min helt egen favorit-blend er en blanding af sorterne Columbiansk Supremo, Costa Rica Tarrazu og Guatemala Los Volcanos, ristet lidt mørk. Det skal selvfølgelig i en professionel kaffemaskine med 13 forskellige indstillinger til kværningen og justerbar vandtryk fra 15-17 Bar.
– Jo, kaffen kommer vi ikke uden om! ??
– Men tror dog ikke, at det ville kunne komme på tavlen på hotellet og casinoet, da det vist kræver lidt sundhedsmæssige tilladelser. Den mest specielle kaffe jeg har, er bønner jeg fik med mig hjem fra en tur til det Norlige Vietnam. Der lever et bestemt væseldyr, der spiser bønnerne direkte fra træerne, men da de ikke kan fordøje dem, så ligger de og gærer inde i dyrerne til, at de kommer ud den anden vej…. og bliver opsamlet og pakket. Det er ikke lignende noget, du nogensinde kunne forestille dig rent kaffemæssigt, men jeg skal da lave en forespørgsel til hotellet om, det var noget, de havde lyst til, at servere til morgenmaden fx!Hvad laver du om 10år? Er du stadig på Casino Munkebjerg og holder Benny Bredgaard i ørerne eller er du flyttet derned hvor de laver den specielle “Væsel kaffe” ?

Kasper Kvistgaard:
– Jamen, jeg skal faktisk til Vegas og stå for WSOP´en fremover….!

Nej, nu kan jeg desværre ikke spå om fremtiden, men jeg er meget glad for, at have muligheden for at arbejde på Casino Munkebjerg. Jeg startede der i 2001 og har ikke bestemt ikke fortrudt det siden.
Så længe, at der er plads til mig og vi kan blive ved med at levere en god “Vare” til vores gæster; ja, så skal jeg ingen steder. Når man er et sted, hvor man føler, at man har noget at bidrage med og, at det bliver værdsat, ja så tror jeg, at de fleste vil se det som en rigtig god arbejdsplads. Desuden tror jeg ikke, at jeg ville egne mig særligt meget som Vietnamesisk kaffebonde, men jeg skal da ikke udelukke det – Om jeg skal samle efterladenheder op efter væseldyr, eller rydde op efter pokerskribenter kommer vel ud på et…… ??Tak til Kasper Kvistgaard for at give os et lille indblik i hans “hverdag” !

DEL ARTIKLEN MED DIT NETVÆRK

Leave a Reply

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere