Interviews

Anders Fraulund interview: Online DM rangliste vinder 2017

Artikel foto: Anders Fraulund

1stpoker har snakket lidt med Anders Fraulund der endte ud med at snuppe den samlede sejr på ranglisten, der var tilknyttet dette års Online DM i Poker 2017 hos Danske Spil Poker.

Anders Fraulund er 33år gammel og bor i Hvidovre sammen med hans kæreste og to børn. Hverdagen går med at læse til folkeskolelærer med udsigt til at være udlært inden så længe, så pokeren er under betegnelsen hobbyspiller lige nu, men før i tiden var det noget helt andet.


1stpoker spørger Anders Fralund om hvordan han syntes modstanden har været under dette års Online DM i Poker 2017, og om han er tilfreds med hans spil.

Anders svarer.. Jeg spillede det første event, da man altid gerne vil prøve sådan serie fra start. Havde ingen intentioner om at gå efter rangliste sejren. Jeg havde dog snakket lidt med nogle venner om at det var fedt med en rangliste, der “kun” gik over 9 turneringer, og ikke som det ofte des ved wcoop og scoop osv. På Stars. Samtidig var det jo sjovt at det kun var danske spillere, så felterne var heller ikke uendelig store. Vi havde faktisk også lige regnet på hvor meget f.eks. HR vægtede i forhold til de mindre events. Og der har de fundet en rigtig god algoritme til at behandle det, så buyin ikke vejer så meget.

Nå men, jeg har faktisk haft et relativt højt bundniveau i de fleste tours. Jeg endte med at spille alle events, og casher i 6 af dem. De 3 jeg ikke casher i, er dog de 3 dyreste, hvilket måske kan fortælle lidt om niveauet. Så jeg har måske fundet mit eget niveau.

Jeg er meget tilfreds og stolt af min præstation. 6 cashes ud af 9 tours, og heraf 2 sejre i 2 forskellige formater (PLO 6-handed og Texas NL 6-handed).


1stpoker spørger ligeledes ind til om Anders har været i Las Vegas tidligere, og om han altid har været “hobbyspiller” eller om han er en af de der hemmelige online grindere man jo nogle gange render på.

Anders svarer… I dag er jeg blot hobbyspiller med kærlighed til pokeren, der dog har spillet rigtig meget før i tiden (inden kone og børn?) Jeg har således også været i Las Vegas 4 gange, alle gange under WSOP. Men sidst var vidst i 2009.

7 aftener i træk med poker har jeg heller ikke gjort siden 2009 tror jeg, og nu har jeg nok også fået nok poker for en tid. Jeg glæder mig sindssygt meget til at høre mere om hvad turen kommer til at indeholde, og lige pludselig føles det som om at der er meget lang tid til november..


Ranglisten Anders Fraulund vandt under Online DM i Poker 2017:


Stort tillykke med sejren på ranglisten, og ikke mindst turen til Las Vegas herfra 1stpoker.dk

Den glæder vi os til at høre meget mere om når i vender tilbage..

Artikel foto: Venligst udlånt af Leif, Poker-tours.dk


Back to top button
1stpoker.dk