Online Poker

André Christiansen 2ér i Hot $215, $30.000 Garanteret

Artikel foto: André “Andreey99” Christiansen

For en lille uge siden kunne 1stpoker fortælle om André “Andreey99” Christiansen der hentede en andenplads i Big $44 på Pokerstars, og her fik han lige knap $3.000 hentet hjem.

Denne gang blev hans andenplads til dobbelt så meget, da han spillede med i Hot $215 med $30.000 garanteret. Her fik de samlet 210 spillere og dermed landede den samlede præmiepulje på $42.000, der skulle fordeles til de 35 bedste spillere og lidt over $8.000 til vinderen.

André “Andreey99” Christiansen forsøgte at få gennemført en deal heads-up denne onsdag morgen omkring 03:30, og hvordan dette forløb kan du læse mere om længere nede i artiklen, hvor André fortæller lidt om afslutningen frem mod sin andenplads.

André “Andreey99” Christiansen fortæller… Jeg startede godt ud, og var i toppen af feltet, indtil der var 20-30 spillere tilbage, så var jeg ved at være presset med mine 10 bb. Jeg var kortdød og stedet for at satse så tænkte jeg at jeg vil være tålmodig og tænke mig godt om når jeg fik noget der var brugbart, især nu når det er en turbo turnering så kan det hurtig gå den forkerte vej hvis man ikke tænker sig om, Så jeg accepterede at jeg var kortdød og må kæmpe mig igennem og det gjorde jeg også. Og det lykkedes mig også at lige og lige komme på finalebordet hvor folk der har shortsstack, de røg ud. Da vi var 4 tilbage og jeg tænkte jeg nok godt kunne leve med en 4 plads, fordi jeg havde nok 4-5 bb tilbage, men så røg den ene ud også smed jeg ham den anden ud og vi var to tilbage. Vi fik snakkede om om deal som lød på ca 6700 dollars til mig og 7500 dollars til ham , fordi han sad med det dobbelte af det jeg havde. Jeg ville have gået med hvis jeg fik lidt mere men det kunne vi ikke blive enige om så vi spillede videre. Jeg fik mig lidt op, men så røg jeg ned i mine stacks igen. Vi var begge rigtig presset og svingede fra 5-10 bb, så det var nærmest bare all in hele tiden. Han gik all in, og jeg havde KQof og besluttede mig at kalde mine 5 bb fordi jeg nok ikke havde råd til at se på flere hænder og håbe på det bedste, han sad med A5of og desværre ramte jeg ikke en K eller Q , og det blev desværre kun og kun til en 2 plads, som jeg faktisk er ret tilfreds med, hvis man tænker på hvor presset jeg har været slutningen af turneringen.

Denne gang blev det altså også til en andenplads på Pokerstars, men her gav den $6.075 der er svarende til 38.578 skattefrie kroner.


Da André havde fortalt lidt om turneringen, så havde han efterfølgende en lille snak med sig selv omkring artikel billedet, og her kom han vist frem til at vi skulle prøve det som er på denne onsdag. 1stpoker har dog aftalt med ham at vi lige skal have taget et billede ved lejlighed, så “gutterne” ikke er efter ham hele tiden.

Tillykke med placeringen og ikke mindst kontanterne herfra 1stpoker.dk


Back to top button
1stpoker.dk