Online Poker

Emil B. Petersen snupper to finaleborde og 55.000kr

Artikel foto: Emil Blomstrøm Petersen

En af de Danske spillere som klarede sig godt frem mod denne mandag 6 februar 2017 har vi gemt til sidst, og det er Emil B. Petersen der snuppede to finaleborde hvor det ene var en del bedre end det andet.

Men det hele tæller jo på den samlede konto og her render det op i 55.000kr, og hvordan dette skete kan du se længere nede i artiklen.


Vi starter ud med den bedste af de to turneringer, og den som kastede mest retur til spillekontoen. Emil B. Petersen med navnet “DonkKick” spillede sig frem til en fjerdeplads i $22 Double Deuce hvor de var hele 6.986 spillere med, og derfor endte den samlede præmiepulje på $139.720. Men desværre blev det kun til en fjerdeplads til Emil og herunder fortæller han lidt om hvordan han røg ud.

Emil B. Petersen fortæller…. Ja man skal vinde et par flips – finalebordet skrider egentligt perfekt frem.

Jeg får skubbet et par gange henover cl som åbner ret ofte han sidder på min direkte højre, det holder mig hele tiden status quo.

Indtil jeg så vinder en massiv Pot.

Short stack skubber ind med 5 bb Big stack kalder Knap skubber ind over og jeg ser ned i ak suited, jeg ligger 5/6 på daværende og ender med at kalde (har selv 12 bb)!

Vinder over a7 og JJ og er kæmpe cl. Med 4 tilbage kommer jeg i en blind duel med QJ mod nr 2 en beslutning jeg er ret træt af ikke kun pga udfaldet.

Blinds 800.000-1.600.000 Foldet til sb vi sidder 4-vejs Sb er en dårlig spiller han åbner 3.200.000 kald fra mig Flop 7 3 j Rainbow Bet 4 mio fra ham Kald fra mig turn 9 Bet 8 mio – har 16 mio bag Jeg har 41 mio tilbage. Jeg skubber ind over og han snapper med 9 7 OFF og holder hjem.

Nede i 17’mio skubber fra sb med a7 og bliver kaldt af a8 der holder hjem. Generelt ser man ikke mange flops undervejs fra vi er 3 borde tilbage og det ærgrer mig at jeg ikke får spillet QJ anderledes.

Fjerdepladsen gav $6.578 retur på spillekontoen i bytte for $22.


Emil fik et finalebord mere i Bounty Builder $33..

Det var dog tidligt på søndagen, men her spillede Emil med i Bounty Builder $33 hvor der var 1.312 spillere med, og her endte den samlede præmiepulje på $39.360. Emil kan ikke lige huske så meget fra denne turnering, men han tilmeldte sig ret sent kan han huske fordi det var saftigt nu det var en bounty. Og lidt Bounty fik han da også samlet sammen, og med en femteplads gav dette ham samlet $1.377.

Samlet over begge turneringer er dette så $7.955, hvilket er svarende til 55.084 skattefrie kroner.

Tillykke herfra 1stpoker.dk trods alt, og tak for beretningen.


Back to top button
1stpoker.dk