Online Poker

Jens Jørgensen rammer $162 Bounty Builder Finalebord

Artikel foto: Jens Jørgensen

1stpoker har denne onsdag morgen 12 april 2017 sidder og kigget med i Bounty Builder $162 hvor Jens “Kingofpool” Jørgensen for anden dag i træk prøvede kræfter med denne turnering.

Denne onsdag morgen lykkedes det han så endelig at komme helt frem til finalebordet og så gik spillerne ellers bananas med “meget løse kald” og slagtede løs i kampen om de værdifulde bountys, hvor Jens holdte hovedet koldt og foldede sig et par pladser frem i pricejumps.

Artikel billede: Finalebordet

Men med fem spillere tilbage og efter at have foldet mange blinds, så gik den altså ikke længere hvor Jens skubber stacken med AT0 på et raise, og hvor Bordets kæmpestack så skubber indover med QTs og slår Jens ud (oprindelig raiser foldede).

Artikel billede: Hånden Jens ryger ud med..

Kvallede sig i satellit for $56….

Jens “Kingofpool” Jørgensen kom lidt billigere med i denne turnering, da han fik adgang til den for $56 så der kom også et fint overskud trods. Jens fik med denne femteplads $1.655 for placeringen + yderligere $555 i bounty, så samlet set blev de $56 (392kr) lavet om til $2.170 der er svarende til 15.202kr.

Tirsdag morgen 11 april 2017 fulgte 1stpoker også hans vej i samme turnering, og her kom han også i pengene men måtte forlade turneringen på en 23 plads (cirka) men med et overskud på +$250 efter buyin var trukket fra.. Sejren må være lige om hjørnet..