Online Poker

Joel “JoelRowdy” Brejner vinder $7.50 BB $35.000 Garanteret

Artikel foto: Joel Brejner

Den Danske DJ og pokerspiller Joel “JoelRowdy” Brejner satte sig lørdag 1 juni 2019, til at spille med i $7.50 Bounty Builder Saturday Special, $35.000 Garanteret på Pokerstars. Turneringen der startede klokken 21:30, fik samlet ikke mindre end 5.924 spillere, og dermed fik de klemt den samlede præmiepulje op på $39.631, hvor de $9.419 gik til normale pulje, og de $30.212 gik til bounty puljen.

Der skulle bruge tæt på 10 timers spil ved den virtuelle filt, for at komme igennem dette store felt af spillere, men så kunne Joel også strække armene i vejret og nyde sejren.

Joel fortæller hvordan det gik herunder…

Jeg var chipleader de sidste cirka 4 timer af turneringen helt frem til finale bordet, hvor stakkene begynder at svinge lidt mere. Da vi er 3vejs kommer jeg allin preflop med AQ suited mod T9 suited. Min modstander flopper open ended med J8 på floppet og han rammer damen i billetten. Jeg ryger ned i 15 big blinds, men kommer hurtigt tilbage takket være aggresivt shortstack spil.

Efter næsten 10 timers spil kommer vi heads up og jeg vil egentlig gerne lave en deal, for jeg sidder og halv sover ved computeren. Men der bliver ingen deal.

I den vindene hånd har jeg KT off i bigblind. Blinds er 250k/500k. Jeg har 18,5 millioner i stakken, min modstander har 11 millioner i stakken. Min modstander virker tiltet og laver nogle mærkelige moves. Han kalder nogle store skub flere gange med blandt andet Q7off og J5 off. Jeg vil gerne bare have KT til midten preflop mod ham.

Han klikker fra small blind til 1 million, han har flere gange skubbet når jeg klikker tilbage, så jeg raiser til 2 millioner. Han flater. Floppet kommer T64 rainbow. Jeg better 90% pot cirka 3,8 millioner. Min modstander skubber 9 millioner, han har J6 off og har ramt mellem par. Turn or river blanker så mit top par holder hjem og så kan jeg endelig komme i seng!

Med sejren der fulgte $660 for placeringen, og yderligere $2.003 i bounty, som samlet set rendte op på $2.663, som er svarende til 17.828 skattefrie kroner.

Tillykke med sejren herfra 1stpoker.dk


Joel fortæller afslutningsvis at han i mange år har jeg rejst verden tynd som DJ, men de sidste 2 år er der blevet spillet betydeligt mindre musik og meget mere poker.

Artikel foto: Joel fra et af hans shows – Foto: Tilhører og er venligst udlånt af Joel Rowdy

Herunder kan du se noget video fra et af Joel´s shows i Brasilien

(Klik play på den indsatte skærm + smid lyd på)


 

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!