Online Poker

Justin Lund vinder 128.000kr med SCOOP 2018 Tredjeplads

Artikel foto: Justin Lund

Tidligere denne tirsdag 22 maj 2018 kunne 1stpoker fortælle om en Dansker der hentede en tredjeplads på falderebet i SCOOP-56-M $55 Sunday Kickoff med $175.000 garanteret. Ud på eftermiddagen tikkede der en besked ind til 1stpoker, fra Justin Lund at det faktisk var ham der snuppede denne tredjeplads på Pokerstars, og man faktisk også kunne se det ved bordet, men da 1stpoker var travlt optaget på Twitch så opdagede vi det ikke, og spottede ham først til morgen.

1stpoker har snakket lidt med Justin omkring denne turnering, og hvordan han måtte forlade finalebordet, og dette kan du læse mere om, længere nede i artiklen.

Justin Lund fortæller… Søndag spillede jeg egentlig turneringen, fordi jeg var skulle spille en anden Scoop. Jeg var gået videre i den phase turnering, eller hvad den hed. Det var vist over 1 uge, jeg ventede. Så startede jeg den anden turnering op. hmmm. jeg kan simplelthen ikke huske, hvor mange vi gik videre. Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men jeg mener ikke, at jeg kom med så mange chips til FT, så min plan var egentlig bare at presse lidt på, og få nogle chips eller ryge ud, men det gik simpelthen så stærkt, indtil vi var 5, og jeg fik sååå ringe kort. Det var helt vildt.

Jeg ryger med en skod hånd, men jeg blev cripled 2 hænder inden, da jeg raiser med KT. Den slår K74 med 2 hjerter. Jeg better, han caller. Turn K. Jeg better igen, og han caller. River er en hjerter og jeg check-caller og kigger (selvfølgelig) ind i 85 i hjerter – øvbøv

Jeg er spændt på at se replayen. Ham der vandt spillede os stort set perfekt. Han spillede nogle lidt funky hænder, men han havde altid ret – træls ????!

Der var 4 ud af 9 fra Brazilien på det FT. Godt gået af dem.


Justin “dStrojR” Lund kunne på trods af lidt øvbøv hente flotte $20.243 der er svarende til 127.982 skattefrie kroner. 1stpoker spørger Justin om der er nogle planer med de dejlige penge, og han svarer med et glimt i øjet (som man kender ham) at han nok hellere må få dem ud fra Pokerstars, inden de “nupper dem på en eller anden måde”..

Tillykke (igen) herfra 1stpoker.dk