Online Poker

Kim Hamilton vinder $55 Gladiator, $40.000 Garanteret

Den Danske spiller Kim “Flovmand59” Hamilton har sendt et Tip til 1stpoker om en sejr på Danske Spil Poker, frem mod denne onsdag 14 august 2019.  Kim spillede med i $55 Gladiator med $40.000 garanteret, og her landede feltet på 885 entries i turneringen der startede tirsdag aften kl 20:00.

Kim “Flovmand59” Hamilton har sendt en lille tekst med i mailen, omkring vejen frem til sejren. Kim fortæller…. Efter en lang aften, så lavede jeg en deal med modstanderen da vi er HU.

Han havde kun en lille bounty og der var ikke mere end $5 forskel på nr 1 og 2, så med job der kaldte kl 06.30 så var det en fin løsning for mig, på trods af at jeg havde ca 40 mil og han 3 mil i chips.

Det gamle ordsprog med tålmodighed er en dyd, kom virkeligt til sin ret i aftes. Med ca 6 bb og 5 pers tilbage, kom jeg ind med k7 hj mod 8-9 pre, jeg dobler og inden jeg ser mig om er jeg stor chipleader.

Men et par flip jeg tabte AK vs 77 og JJ vs AQ så røg jeg helt ned og måtte igen vente tålmodigt på andres fejl. Jeg tripler og slår en ud med AK VS A3 og KQ og derfra var jeg bare blevet varm. ( en 4 plads og 20K tidligere på mdr også ).

Så med en sejr er arbejdsdagen lidt nemmere og komme igennem på trods af ikke så meget søvn.


Denne sejr gav $3.045 og yderligere $4.016 i bounty, som samlet set rendte op på $7.061, der er svarende til 46.959 skattefrie kroner.

Stort tillykke med sejren, herfra 1stpoker.dk


 

Back to top button
1stpoker.dk