Online Poker

Line N. Mikkelsen har fundet skrubbet frem på Pokerstars

Artikel foto: Line N. Mikkelsen

1stpoker fik denne fredag aften 14 april 2017 et tip om en spiller der havde fundet lidt anderledes skrub frem, end dem vi normalt skriver om. Line N. Mikkelsen er nemlig højgravid (vi lurede lidt da vi så billedet) men pulsen kom ned igen, da der også var turnerings resultater med fra Pokerstars. 🙂

Længere nede i artiklen kan du se de to seneste turnerings resultater hun har hentet hjem på Pokerstars, og hvor hun fortæller lidt om turneringerne.


Artikel billede: Fra trevejs deal
Artikel billede: Fra 6 pladsen i Bounty Builder $109

Line N. Mikkelsen fortæller… Jeg er langt fra den store pokerhaj.

Grundet min graviditet har jeg sindssygt meget halsbrand, så jeg har svært ved at sove og i det hele taget finde ro om aftenen. Derfor valgte jeg for et par måneder siden at genåbne min pokerstars konto, og jeg ved sgu ikke om det er graviditeten der har gjort det, men jeg har i tirsdags vundet “the Big 162” hvor vi splittede 3-vejs med mig som fik det meste nemlig $3.350 og det skal lige siges at jeg havde kvallet mig til den for $16.50 og i nat blev jeg 6’er i Bounty builder $109 hvor jeg vandt $3.863

Så selv os små tykke damer kan have heldet med os ?


Samlet set har Line hevet $7.213 hjem, hvilket er svarende til 50.581 skattefrie kroner.

Line fortæller videre til 1stpoker at hun vil trække størstedelen af pengene ud, da der jo skal købes diverse ting i forbindelse med den bette kommer, men der skal helt sikkert også blive noget stående på pokerstars kontoen, da hun har fået blod på tanden efter mere.

Vi har set det før at spillere kører på en god heater, så 1stpoker holder naturligvis øje..

Stort tillykke herfra 1stpoker.dk


Back to top button
1stpoker.dk