Se hvad køkkenchefen tilbyder i Påsken til Winter Tour
Den gode buffet er vendt tilbage efter Kenneth er kommet tilbage igen som Køkkenchef efter at have været væk i en periode. Det er bestemt noget man som gæst kan smage og som blogger høre at blandt andet spillerne er glade for. Der kommet mad på programmet som mætter og som ikke vælter sig i fedt, og det er noget rigtigt mange sætter pris på.
Lidt længere nede i artiklen kan 1stpoker afsløre hvad der tilbydes alle dagene til Winter Tour 2016 på Casino Munkebjerg, når det er buffet tid.
Menuen på buffet der tilbydes under Winter Tour 2016:
Onsdag 23-3-2016
*Svinemørbrad i sovs (Gryderet)
Torsdag 24-3-2016
*Sprængt Kalvebryst med Pebersovs
Fredag 25-3-2016
*Lasagne
Lørdag 26-3-2016
*Dansk Bøf
Søndag 27-3-2016
*Kyllinge Bryst
*Tilbehør alle dagene er Oksefilet, Bearnaisesovs, Pomfritter og Salat.
Priserne er 149kr – 175kr
Som altid kommer det fantastiske personale rundt og sælger madbilletter.
Læs også: Se mere om Winter Tour 2016 her
Læs også: Book overnatning i god tid til Påsken 2016
Tak til Charlotte Jæger for at rende i køkkenet og tage billede til 1stpoker.dk