Las Vegas 2019

Uden mad og drikke: 450 gr. ren kærlighed på Golden Nugget

I anden del af 1stpokers Las Vegas-spisestedsguide "Uden mad og drikke" går turen til det legendariske steakhouse Vic & Anthony's, der har til huse i Downtown-casinoet Golden Nugget.

Artikel foto: Vic & Anthony’s Steakhouse – Las Vegas.

Las Vegas, Nevada: Når lysten til en stor, rød bøf melder sig – og det er bare et spørgsmål om tid – så er Las Vegas måske den by i verden, der er bedst klædt på til at stille dine lyster. SW Steakhouse på Wynn, Gallagher’s Steakhouse på New York New York og Voodoo Steakhouse på toppen af Rio er bare et par af de restauranter, der nyder høj agtelse blandt kødelskere i hele verden, men vil man nyde sin bøf med en både intens og autentisk Las Vegas-vibe, skal turen gå Downtown til Vic & Anthony’s, der har til huse på Golden Nugget på Fremont Street.

Ved første øjekast er stedet dog gemt lidt af vejen på casinoet, og de relativt mørke lokaler betyder også, at man har brug for en lommelygte for at nærstudere vinkortet. Ikke desto mindre er stedet garant for en enestående madoplevelse, hvor både steak, sides, sovs og service går op i en højere enhed, og kan slå luften ud af selv den mest hærdede bøf-aficionado.

Læs også første del af miniserien her: Steg og sovs til morgenmad på Aria

Restauranten bryster sig ikke af verdens største menukort, for der er langt mere fokus på få og gode udskæringer, end på at tilbyde en bred palette af retter og køkkener. Ikke desto mindre er der med garanti noget for enhver bøfelskers smag, hvor især Ribeyes, New York Steaks og Filet Mignons slynges over disken perfekt tempererede og med fantastisk stegeskorpe. Det amerikanske USDA Prime-kød er sprængfyldt med smag, og kødet er så saftigt og mørt, at man halvvejs igennem overvejer, hvorfor man nogensinde ville vælge at spise andet.

Som akkompagnement er der 14 indbydende sidedishes, som alle er lavet med rigelige mængder kærlighed. Især deres vilde svampe, creamed corn, creamed spinach og deres flødekartofler var der i går rift om omkring bordet, og kombineret med en flaske af måske den bedste Zinfandel/Syrah-vin, der nogensinde er blevet produceret, var der ikke et øje tørt blandt de 7 madglade gæster.

Det eneste negative, der kan siges om stedet er måske, at Bearnaisen efterlod noget tilbage at ønske – både i forhold til smag og mængde. Ikke desto mindre er det langt fra nok til at sætte nogen form for plet på gårsdagens oplevelse, der med garanti vil gå i bogen som en af de bedste bøffer, jeg nogensinde kommer til at sætte tænderne i.

Artikel foto: Vic & Anthony’s – Las Vegas. Foto: Golden Nugget