Online Poker

André Christiansen snydt for sejren i $5 Hyber

andre620

Sent torsdag aften satte André Christiansen sig i en $5.10 Hyber Turbo hos Pokerstars og kort efter midnat kunne kan til sin skuffelse se villain ramme en dum 7ér på riveren og hive sejren hjem. André var foran hele vejen, men måtte desværre sande at det blev til en anden plads, men ifølge ham selv på facebook virker han trods alt tilfreds.


e5620

André skriver på facebook:

Så kan man glæde sig lidt på Black friday, for en gang skyld spillede jeg hyper-turbo, normalt er jeg ikke så meget for det, da der forekommer så mange all-ins fordi folk er hele tiden presset , men jeg sluttede af på en andenplads, jeg var uheldigt at han fik 7eren til sidst, jeg kaldede hans all in og var langt foran, det er øv , men jeg må nøjes med $970.

André sad med AJo og var inde mod Q7h

Boarded: 8c 4c Ks 8h 7c


andre

Tillykke med resultatet og god weekend.

Back to top button
1stpoker.dk