Online Poker

André Christiansen vinder Bounty Builder $44 efter deal HU

Artikel foto: André Christiansen

Spilleren André “Andreey99” Christiansen melder sig på banen denne lørdag 9 september 2017 med en frisk sejr i Bounty Builder $44, $50.000 garanteret, hvor feltet landede på 1.915 spillere. Med dette antal spillere, så endte den samlede præmiepulje på $76.600 hvoraf halvdelen gik til puljen og resten til bounty. 1stpoker har snakket lidt med André og lidt længere nede i artiklen kan se læse mere om afslutningen efter de lavede en deal heads-up og herefter spillede om bounty.


André Christiansen fortæller… Jeg startede godt ud , og senere i turneringen da jeg kom ind i pengene var jeg selvfølgelig presset som alle andre nu også er, men jeg fik mig til at spille igennem, og fik truffet nogle gode valg med min tålmodighed og fik spillet mine kort perfekt når jeg havde noget godt.

Så jeg fik mig sneget mig ind på finale bordet. De første spillere røg hurtig ud hvor jeg fik doblet mig op og kunne være lidt tålmodig og spille mindre aggressivt, så de andre med lave stacks røg ud, og da vi var 5 spillere tilbage fik ham jeg spillede mod i heads-up , næsten ryddet hele bordet og var suverænt chipleader. Pludselig var vi 3 tilbage også lige pludselig kun mig og ham heads-up, jeg sad nok med 1,5 million chips og han sad med ca 6,5 million chips. Jeg ville lave deal, men det kunne jeg nok godt selv regne ud at det gad han nok ikke, så efter pausen tænkte jeg bare at jeg ikke har noget at miste og jeg bare skal spille som jeg plejer at gøre og efter en halv times spil havde vi hver 4,5 millioner chips og vi fik lavet en deal som jeg er stærk tilfreds med, så vi vi fik delt Præmien med ca $4.600 hver. Det svingede lidt frem og tilbage , men så fik jeg en drejning på det hele efter en halv time spil, og fik til sidst slået ham ud.

Nu vil jeg tage på ferie sammen med damen klokken 12:00, så denne aften kunne ikke have blevet bedre.

Så selvom man er low på et finalebordet, så kan det altså vendes med en god portion tålmodighed. André “Andreey99” Christiansen fik $4.616 ved dealen og hentede yderligere $3.120 i bounty, hvilket samlet set blev til $7.736 der er svarende til 47.725 skattefrie kroner.

Stort tillykke med sejren herfra 1stpoker.dk (husk at forkæle damen lidt ekstra på ferien).


Back to top button
1stpoker.dk