Reklame | Spil med omtanke | 18+ | Vind en tur til Las Vegas for bare 100kr - Læs mere her

InterviewsLive Poker

Christian Bang går efter sejren i West Poker lørdag

3-620

På lørdag hvor der skal spilles ultra deepstack hos West Poker kan man også rende ind i Vestjyden Christian Bang. Christian går målrettet efter sejren, men der er lige en par forhindringer han skal udenom inden.

1stpoker har fået en lille snak med ham om dette og det kan du se herunder.


1stpoker

På lørdag skydes årets deepstack event i luften hos West Poker hvor omkring 50 spillere skal kæmpe om titlen samt 1års håne ret. I 2014 flippede Helge sig til sejren selvom han tilbød en deal HU. Du mener at have opskriften på en sejr her i 2015 og hvad er det?

Christian Bang

– Da det jo er en Deepstack, er der ingen grund til at rode sig ud i de store pots, medmindre man rammer utrolig godt. Så jeg medbringer musik og forbliver temmelig passiv de første par timer. Og så skal jeg undgå at flippe mod Helge ( flipmaster ) Kristensen. Han flippede mig ud af sidste turnering.


1stpoker

Du har jo være rimelig stabilt spillende her i 2015, men du er blevet en smule løsere i spillet. Hvordan kan de være du pludselig har skiftet spillestil fra super tight og så til ultra løs?

Christian Bang

Jeg tog et valg efter forrige sæson i DAPT, hvor jeg vandt ranglisten ved at spille super tight. Dette gav en del pengepræmier. Men jeg besluttede mig for at jeg i sæsonen 2014/2015 ville jeg forsøge at spille mere løst for at udvikle mit spil. Det resulterede i, at jeg i et halvt års tid ikke lavede mange gode resultater. Nu synes jeg så selv, at jeg er blevet lidt klogere på, hvornår der skal spilles tight eller løst, og det er begyndt at smide resultater af sig både live og online.


1stpoker

Dette event giver jo mulighed for at mødes og snakke med en masse man ikke ser til hverdag eller man kun ser til DAPT. Hvad er grunden til at du kommer tilbage hver år i Ølgod?

Christian Bang

1: Her får du chancen for at spille en super dyb turnering, uden at skulle smide flere tusinde kroner i buy in. Timelønnen er selvfølgelig ikke god, men det er god træning i dybe tours.
2: Vi spiller jo mange turneringer i Ølgod både hos Westpoker og DAPT. Og det er bare hyggeligt at spille hos Kate og Jens.
3: Jens serverer grillmad kl 18. Ellers skulle jeg sikkert bare have rugbrød eller en frysepizza.


1stpoker

Du har jo haft en del kampe med nogle spillere og man vil jo hellere sidde ved nogle spillere fremfor andre. Hvem vil du helst undgå at komme til bords med hvis du skal gå hele vejen?

Christian Bang

Det er svært at svare på. Vi ved ikke hvem der dukker op, da pokerspillere er utrolig langsomme med tilmeldingerne. Men jeg frygter ingen ( det skal jeg jo sige )


1stpoker

Kan du løfte sløret for hvad farven på stilen er inden lørdag eller kommer det på dagen?

Christian Bang

Tror det bliver rødt, men det bestemmer jeg mig først for på lørdag.


Du kan også komme med til dette event i West Poker hvis du har mod på en rigtig dyb omgang live poker. Man starter nemlig med 50.000 Chips og så er det en 2nd chance. Der er plads til 50 spillere og i skrivende stund er der tilmeldt 27/50 og det er først til mølle.

Tilmeld dig turneringen her


Back to top button
1stpoker.dk