Online Poker

Christian Bang vinder $5.50 Deepstack, $2.000 Garanteret

Overskuddet det seneste år skal man ikke finde online, men en sejr på Pokerstars føles godt uanset beløbets størrelse

Artikel foto: Christian Bang

Christian Bang ser man ikke så pokkers meget til online mere, og det er der flere grunde til.

En af grundende er at Danske Spil Poker for efterhånden noget tid siden fjernede deres (rigtige) deepstacks og derfor flyttede han spillet til Pokerstars, hvor han ifølge ham selv “har vænnet sig til at spille nu” men det forbliver på et hobbyplan hvor det er mindre turneringer, med mindre buyins og knap så mange spillere.

Christian Bang der spiller under det Jyske navn “ringkoebing” gav den et skud i en $5.50 Deepstack med $2.000 garanteret på Pokerstars og her landede feltet på 385 spillere der lavede 78x re-entry.

Christian Bang vinder turneringen efter omkring 7 timers spil, og her kan du høre en lille beretning fra hans heads-up, inden sejren kom i hus.

Christian fortæller… Ham jeg spiller heads-up mod (chano89653) møder jeg tidligt i turneringen, hvor han dobler mig op. Han spillede virkelig mærkeligt. Jeg havde en note på ham, så da jeg raiser hans Big Blind med QQ, vælger han at 3-bette. Jeg 4-better all in med ca 140 Big Blind. Han kalder med KJ. Derfor overraskede det mig også, da vi ramte finalebordet og han dukkede op igen…som kæmpe chipleader. Da vi ender HU, har vi ca lige store stacks, men der bliver spillet. Han er nemlig typen, der better stort, hver gang jeg checker til ham. Så jeg skulle bare ud og ramme et flop, så var der betaling. Vi var meget dybe HU, så den blev kørt hjem på tålmodigheden..

Den store formue ($394) ryger bare ind på rullen. Og det er da ingen hemmelighed, at overskuddet det sidste års tid IKKE er kommet på online pokeren. Derfor har jeg spillet temmelig lave buy ins mens jeg har kæmpet med spillet. Jeg har jo brugt MEGET tid på at spille live poker det sidste års tid, men jeg tænker, at jeg nok vil fravælge lidt at de live tours med dårligere strukturer og så blive hjemme og spille online. Men jeg kommer aldrig til at spille så dyrt online, som jeg gør Live. Felterne er jo meget større online, så der er længere imellem de dybe runs.


 

Back to top button
1stpoker.dk