Danske Spil Poker

Jesper “Pokermis” Rytgaard vinder Online DM i Poker 2019

Vinderen af Online DM i Poker 2019 har nu givet lyd fra sig, og kontaktede Danske Spil Poker, tirsdag sidst på dagen. Den glade og stolte vinder har sendt en lille tekst til Danske Spil Poker, som også 1stpoker fik lov til at bringe, så vi kan få det rundet af med manér.

Lidt længere nede i artiklen, kan du se hvad Online DM i Poker 2019 vinderen, Jesper “Pokermis” Rytgaard fortæller om afslutningen, af Online DM Finalen 2019.

Jesper “Pokermis” Rytgaard fortæller… Jeg synes der generelt er blevet spillet noget godt poker igennem hele turneringen. Jeg er utrolig stolt af titlen og jeg synes det er super at Danske spil laver en turneringsserie som denne og glæder mig til at forsvare titlen igen til næste år.

Omkring finalen i går på Danske Spil Poker, så får jeg hurtigt drysset næsten halvdelen af min stack væk i starten og ligger i average eller under det meste af tiden.

Først da vi er 4-6 mand tilbage kommer jeg over igen.

Jeg møder en dygtig aggressiv modstander heads-up i SiLWeR888 og et stille og roligt finalebord, blev pludselig til en heads-up med fart på.

Heads-up var hurtigt overstået, hvor variansen i 2 afgørende hænder må siges at være på min side.


Stort tillykke med titlen til Jesper “Pokermis” Rytgaard herfra 1stpoker.dk

Se hvad der er af kampagner hos Danske Spil Poker her


 

Back to top button
1stpoker.dk