Online Poker

Patrick Søndergaard vinder $16.50 Big Fish på 888poker

Artikel foto: Patrick Søndergaard

Det er noget tid siden at 1stpoker har hørt noget til Patrick Søndergaard (artikel foto) men denne fredag 11 januar 2019 gav han pludselig lyd fra sig igen. Patrick havde forvildet sig online hos 888poker, og her spillede han med i $16.50 Big Fish, og det skulle vise sig at være en god ide.

Længere nede i artiklen, får Patrick ordet, og her kan du læse om vejen til sejren..

Turneringen der kostede $16.50 at spille med i, havde en garanteret præmiepulje på $20.000. Feltet landede på 1.013 spillere, der lavede 2nd chance rebuy 307 gange.

Patrick “Dadadaahh” Søndergaard fortæller… Jeg kommer på finalebordet med en stak på lidt over 4 mill som er lidt under snit men stadig en fin stak til at kunne være lidt passiv og lige se bordet lidt an. Der røg hurtigt et par stykker og jeg fik samlet et par 10 op som jeg skubbede ind i en af de 2 big stacks der sad og åbnede hele tiden, han havde heldigvis par 7 som ikke ramte og så sagde stakken lidt over 8 mill og jeg kunne begynde at spille den slags poker jeg gerne vil. Får lagt tryk på de 2 store stacks, som begge havde et godt styk over 10 mill, med nogle gode trebets og samler en masse nemme jetoner op og vi var nu 3 der lå med en stak på omkring 12 mill. Derfra skiftes vi 3 så til at slå folk ud og da vi er 3 tilbage og jeg ligger sidst men forholdsvis marginalt, stopper vi spillet og snakker en deal men den ene afslår ret hurtigt og spillet fortsætter. Jeg stjæler en masse pots lige efter vi går i gang igen og kommer ret hurtigt i en dominerende position hvor jeg har godt styr på de 2 der er tilbage og vinder største delen af hænderne uden showdown. Da jeg samler AQ op i BB og SB skubber ind i mig med sine 14 mill, finder jeg meget hurtigt et kald frem og han viser 88, flopper en dame og ingen yderligere hjælp til ham og så var vi heads Up med mig i en 3 til 1 chiplead. Fortsatte faktisk bare med at ligge tryk på og grinder min modstander ned i 10 mill stak men taber så et flip så han kommer i 20, men hånden lige efter får jeg AQ og åbner og han vælger at skubbe 10 Q i hovedet på mig finder jeg igen meget hurtigt kaldet frem, med en Q på flop sammen med 2 små kunne jeg med det flotte A der sad på turn fejre det inden riveren var kommet, det er alligevel ikke tit man er så privilegeret at kunne det..


Med denne sejr, så kunne Patrick “Dadadaahh” Søndergaard indkassere $3.600, der er svarende til 23.299 skattefrie kroner, men hvad han har af planer med dem, det ved 1stpoker ikke.

Tillykke med sejren herfra 1stpoker.dk


 

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!