Online Poker

Rasmus Gadegaard vinder Big $215, $40.000GTD

Artikel foto: Rasmus Gadegaard.

Rasmus “AerodynAmiKK” Gadegaard har fundet den gode rytme tilbage hos Pokerstars efter en lille pause derinde, og nu er han tilbage igen med en ny flot sejr efter en lang headsup som han fortæller det til 1stpoker.dk – Fredag 13 janaur 2017 spillede Rasmus med i Big $215 der har en garanteret præmiepulje på $40.000, men med 316 spillere kom denne op på $63.200.

Længere nede i artiklen får Rasmus Gadegaard selv ordet hvor han fortæller til 1stpoker hvordan han fik lukket denne turnering helt ned, og hvordan det føles lige efter.


Rasmus Gadegaard fortæller….

Vejen til finalebordet fra vi var 50 tilbage var ren cruise control da jeg hele tiden fik setups min vej. Folk med 10 bbs kunne skubbe deres mellem par ind i mit overpar, i helt standard situationer, og jeg var hele tiden marginalt foran. Super fedt at spille så.

På finalebordet var stacks meget lige, og da der hurtigt bustede et par spillere kom ICM til at betyde meget. Folk var meget tight og det hele gik meget langsomt. Jeg fik dog 3bettet i nogle gode spots og samlede pots op for at holde min stack status quo som minimum.

Da vi er 4 tilbage er jeg pludselig meget short, men via tålmodighed samt fokus formåede jeg at holde mig oven vande, og så ryger to andre ud i et standard flip som gør at vi er 3 tilbage. Den ene bliver semi short og skubber fra knappen med K10s og jeg isolerer med KQo og holder.

Da vi er HU har jeg 300.000 chips vs. hans 1.2 millioner chips så et relativt skidt udgangspunkt for mig. Dog fik jeg via steady grind kæmpet mig op og får ham på 1.5 time grindet helt ned i 15 bbs uden at være all in. Jeg havde besluttet at jeg ikke ville lave deal, da jeg vurderede at jeg var en del bedre end ham.

Til sidst satte jeg ham allin hver gang jeg havde bare et billedkort og ender med at komme ind med AQo vs. hans A6o og holder!

Fedt at lukke en tour af det format! Nu er der lidt ekstra at skyde med til TCOOP

Med sejren fik Rasmus “AerodynAmiKK” Gadegaard $11.871 som er svarende til 82.640 skattefrie kroner.


1stpoker ønsker Rasmus tillykke (vi er lige stået op, og han er på vej i seng) og siger det er fedt at se det lykkedes for ham..

Rasmus svarer inden han hopper i seng… Mit livs heater. Men mit spil sidder også lige i skabet. Det var klart et af de sværeste finalebordet jeg har spillet, især fordi det var så dybe stacks.

Så derfor er jeg sku stolt af at kunne binke sådan et FT!


Du kan i den grad være stolt over dette, for det er ikke noget man bare lige gør.

Stort tillykke herfra 1stpoker.dk


Back to top button
1stpoker.dk