Interviews

Anders Jensen interview

anders-thump
(Artikel foto: Anders Jensen)1stpoker.dk har fanget Anders Jensen fra København som lever af at spille poker og undervise samt holde foredrag af bla. Hobbyspillere.

Du kan herunder se hvad han svarede til 1spoker´s spørgsmål.

Du lever som professionel pokerspiller samt underviser/holder foredrag i poker. Kan du prøve at fortælle lidt om din hverdag til 1stpoker´s læsere.

Anders Jensen:
– Typisk står jeg relativt tidligt op, spiser morgenmad, tager til vægtløftning/yoga/klatring, cykler til kontoret, hvor jeg typisk har en coachingtime, for en af de elever, der har mulighed herfor om formiddagen. Dernæst spiller jeg 5-8 timer og holder pokerfri om aftenen. Gentager dagen efter : )

Du skriver på din side du kan hjælpe hobbyspillere til at blive vindende spillere. Hvor lang tid skal du bruge i gennemsnit på en almindelig online hobbyspiller?

Anders Jensen:
– I forbindelse med coaching kommer de første resultater allerede efter de indledende 1-3 lektioner, men for langt de fleste vil et 10 timers forløb være tilrådeligt. Det er i hvert fald det omfang, jeg typisk skal bruge for at gøre en tabende hobbyspiller til vindende. Hvor stor, winraten bliver, afhænger af flid.

Du tager ud og laver foredrag om pokeren i hele Danmark. Hvis du skal vælge et bestemt foredrag fra, hvilket et betød så mest for dig? Altså hvilket foredrag husker du som den bedste oplevelse.?

Anders Jensen:
– Coachingen fylder langt mere i forhold til mine foredrag, som der vel kun typisk er 2-3 af om året. En af de sjovere var for en mindre håndværkerforretning, der skulle bruge et pokerforedrag, inden deres pokeraften. Lad mig sige det sådan, at jeg fortrød inderligt, at jeg aldrig har kontanter på mig, da jeg så mængden af sorte tusindekronesedler, der blev hevet op til det efterfølgende ”homegame”.

Du er en mand der ikke er bange for at sige sin mening. Dette giver nogle gange lidt grus i maskineriet på det personlige plan. Hvordan tackler du de situationer og kommer gennem dem med skindet på næsen?

Anders Jensen:
– Når man siger sin mening, deler man vandene og oftest vil man have en skare af fans og folk, der synes, man er for meget. Naturligvis ville det være fedest, hvis alle kunne lide en, men jeg tackler det ikke som sådan. Jeg er dog bevidst om, at jeg alligevel ikke havde kunne bruge sidstnævnte gruppe til noget. Typisk er det nemlig dem, der selv står i lort til halsen og som har brug for at trække andre ned til dem.

1stpoker mødte dig i backgammon rummet efter du var røget ud af WPT National, hvor du spillede et par Jackpots. Hvad er din tilknytning til backgammon miljøet. Er det noget du gør meget i , eller er det blot på et hyggeplan?

Anders Jensen:
– Jeg hygger mig med 1-3 holdkampe årligt. Det er meget afslappende, når man dagligt spiller om rigtigt mange penge, at kunne sætte sig ved et backgammonbræt og spille om ”gratis” point. Det afstresser mig. PS. Jeg lukkede vores chouette-klub, der ellers bestod af en verdensmester, en danmarksmester og en af de dårligere spillere i DBGF, efter jeg vistnok tog over 100 point en aften.

Du spiller sjældent (aldrig?) nogle af de mindre turneringer feks four seasons på Munkebjerg (1100kr) Hvad er grunden til man ikke ser dig til de her turneringer, som jo bør være givende for dig når du underviser hobbyspillere.

Anders Jensen:
– Timelønnen er simpelthen for dårlig for mig. Mistforstå mig ikke, jeg synes f.eks. Munkebjerg gør et fremragende stykke arbejde for pokeren i Danmark med disse turneringer. Med hensyn til at være der, hvor ens ”kunder” er, så er min erfaring, at ”word of mouth” er den bedste reklame, man kan få : )

Hvor ser vi Anders Jensen om 10år?

Anders Jensen:
– Han laver præcis det, han kan lide. Hver dag.

Og med de sidste ord kan 1stpoker.dk kun nikke genkendende til dette. Tak til Anders Jensen for at deltage. Har du fået interesse i poker undervisning kan du besøge ham på anderspoker.dk !

God fornøjelse.

/1stpoker/
Back to top button
1stpoker.dk