Reklame | Spil med omtanke | 18+ | Tilmeld vinderholdet til Hold DM 2024 - Læs mere her

Interviews

Gert Poulsen interview

gertpoulsen620

Det er ved at være lidt tid siden at 1stpoker har haft et interview på siden, så derfor har vi snakket lidt med Gert Poulsen fra Munkebo på Fyn. Herunder kan du se hvad han svarede til vores spørgsmål.


1stpoker

Du havde jo et fantastisk år ved den virtuelle filt i 2015 hos Pokerstars med mange flotte resultater. Hvad var højdepunktet online i 2015 for dig, og hvorfor er det netop denne du husker bedst.

Gert Poulsen

Højdepunktet i 2015 var helt sikkert da jeg vandt The Big 55.. Jeg sad faktisk ved en kammerat og lånte hans computer den dag.. Det blev jo til en lidt mere højlydt turnering, end hvis jeg havde sat hjemme med sovende børn i huset. Men husker den mest fordi jeg vidste det gav mig bankroll til resten af året, da jeg som regel spiller low buy in. Så var det også mit største cash i 2015.


1stpoker

1stpoker lærte jo dig at kende gennem et online resultat og ved derfor ikke meget om dit live spil. Hvad er det bedste / største resultat du har opnået ved live pokeren (ind/udland)

Gert Poulsen

Nu har jeg aldrig gjort mig i live turs før sidste år, hvor jeg kom lidt ud af starthullet.. Mit bedste resultat var en 11 pl. i en side event til UKIPT – IOM. Men det er helt sikkert den vej jeg kommer til at gå fremadrettet..


1stpoker

Starten på 2016 har så derimod ikke været super god for dig online hvor du dog har haft nogle finaleborde, men hvor sejren er udeblevet. Hvad tror du selv er grunden til at sejren endnu ikke er kommet i hus ?

Gert Poulsen

Ja, har selv haft lidt svært ved at håndtere det i år, men har os taget flips på de forkerte tidspunkter, de forkerte steder, med for mange BB´s bag 😀 det kan godt være lidt frustrerende når man kommer afsted og smider det hele på gulvet pf, med AQo eller 99 osv..


1stpoker

Bruger du tid på at “coache” dig selv ved at se diverse poker video, eller bruger du andre former for hjælpemidler til at forbedre dit spil online.

Gert Poulsen

Ja det er jeg begyndt at bruge rigtig meget tid på her i 2016.. Og især efter jeg bustede 4 finaleborde på en uge, uden at sejre.. Bruger blandt andet equitrainer, læser meget om bb strategier short/big, ev, ranges og positionernes betydning på bordet. Jeg bruger HEM2 med notecaddy premium + leakbuster. Ellers er der youtube, hvor jeg også bruger lidt tid på at studere de professionelles tanker og udtalelser om en given hånd..


1stpoker

Du snakkede på et tidspunkt om at stoppe med at arbejde og spille online fuldtid, men gik hurtigt fra den ide igen. Kan du fortælle hvad årsagen var til dette og om planerne stadig er der omkring dette ude i fremtiden?

Gert Poulsen

Det var ment ment i sjov da jeg skrev det på face, da det jo kom efter jeg vandt Big11. Men det er helt sikkert min fremtidsplan og “voksendrøm” vis man kan kalde det det.. Det er også derfor jeg føler mig som en lærling igen, nu hvor jeg er begyndt at studere spillet fra en mere dybdegående vinkel.. Jeg er en født gambler, og det ved mine venner og familie også.. har spillet på det meste udover heste og hunde, men føler mig virkelig godt tilpas i pokerverdenen, hvor folk har den samme interesse som mig – nemlig at gamble.. 🙂


1stpoker

Online Pokeren svinger meget op og ned og der bliver desværre hele tiden færre udbydere. Hvordan spår du fremtiden med online pokeren? Tror du at der dør ud med tiden, og at live pokeren får overtaget helt?

Gert Poulsen

Jeg tror da online pokeren overlever, men må da indrømme at det går den gale vej.. Hvis man taber til en russer eller en anden fra et ikke EU land, føler man det er rigged og de har en edge på boardets til tider uventede drejning på turn og river.. Har et glimrende eksempel, hvor en russisk nova kalder et all in som 3. mand med 27o, for 85% af hans stack (ca 40bb), og rammer 2 par på riven. How did that happen? 6 stjernet salami kalder 3 vejs med 27o og vinder.. Der er sikkert mange der har det ligesom mig, og derfor er der helt sikkert større fremtid live end online. De små bliver jo mejet ned af kanonerne, assisteret af diverse programmer og hjælpemidler..


1stpoker

Hvor ser vi Gert Poulsen om 5år fra nu? Arbejder du stadig som Svejser eller har du klonket Sunday Million og er flyttet til Vejle, eller noget helt tredje?

Gert Poulsen

Jeg har da klonket noget med kød på inden året er omme, hva havde i regnet? Jeg er blevet 32 år nu, men med alderdom kommer tålmodighed.. Det har jeg fået en del af, synes jeg selv.! Så, jeg lever da af poker om 5 år.. helt bestemt.. (no jinx) hvem gider ha slibestøv og svejserøg i lungerne, hvis man kan gå i pokerlære og få en solid indkomst den vej.. Det kræver i teorien ikke mere end 10-15k profit om måneden for at man lever fint – konens indtægt taget i mente. Men har lavet mere end det på månedsbasis det sidste år, så er da på vej.. Vejle er en mulighed, men bliver desværre nok ikke en realitet lige foreløbig.. Men ville rigtig gerne ha munken som nabo en dag.. 🙂


Tak til Gert Poulsen, vi glæder os allerede til det store klonk…

Back to top button
1stpoker.dk