Fra Las Vegas til Casino Marienlyst: Se 3-retters menuer
Tilbage i 2019 havde 1stpoker´s udsendte til Las Vegas, Simon Hoffmann, startet en mad-blog her på 1stpoker.dk for han ved at pokerspillere elsker en masse god mad, og ikke mindst dessert, samt drikkevarerne på siden. Nu går turen jo til Casino Marienlyst i Helsingør her i 2020, men her ved vi allerede på forhånd, hvad der venter spillerne, og det kan du se lidt længere nede i artiklen.
Herunder kan du se hvad Simon Hoffmann gerne ville opleve på hans første poker-tur, til syndens by, Las Vegas. Vi kan nok ikke love at det bliver i samme kaliber på Casino Marienlyst, og har nok heller ikke det samme madkendskab som Simon, men menuen ser bestemt spændende ud på Lysten, den kommende weekend, og hvad de helt præcist skal have, kan du se længere nede.
Læs også: Uden mad og drikke – Steg og sovs til morgenmad på Aria
Læs også: Uden mad og drikke – 450 gr. ren kærlighed på Golden Nugget
Læs også: Uden mad og drikke – Sushi og kobe i perfekt symbiose
Læs også: Uden mad og drikke – Kødsved, rødvin og bacon stegt i sukker
Herunder kan du se, hvad pokerspillerne skal opleve fredag og lørdag, når køkkenchefen i Helsingør giver den gas, og mon ikke dette falder i god jord hos gæsterne.
3 retters menu, 2 oktober 2020
Gravad kalv med karl johan mayonaise, ramsløg og sprød kartoffel
Langtidstegt oksecoulotte med græskar, kerner og cremet hønsefumé
Glaserede blommer, kardemomme, vanilje og brombærglace
inkl. husets vin, øl og vand ad libitum under middagen
3 retters menu, 3 oktober 2020
Riellette af torsk med jomfruhummerbisque, saltet citron og æblemost
Kalvefilet med kantareller, bøgehatte, gedefriskost og kantarelsauce
Mousse af hvidchokolade og gran, hasselnød- nougatine og kirsebær
inkl. husets vin, øl og vand ad libitum under middagen